Over ons

Leuk dat je ons wilt leren kennen! We vertellen graag wie we zijn en waar we met Festilux voor staan.

Over ons

Iedere dag een beetje vakantie in Frankrijk

Op zoek naar ruimte, rust en avontuur zijn wij, Marleen en Mark beland in het kleine dorpje Saint Privé in de Bourgogne. Sinds augustus 2021 zijn wij eigenaar van een 200 jaar oude boerderij met een groot stuk weide. Waar Marleen in Nederland verpleegkundige was en op een andere manier voor mensen wilde gaan zorgen zag Mark zich na 16 jaar ambtenaarschap op kantoor meer in de buitenlucht aan het werk zijn.

Binnen ons bedrijf zijn de rollen dan ook logisch verdeeld. Marleen krijg je aan de telefoon als je belt en is hier op Festilux het eerste aanspreekpunt voor alle vragen. Mark zorgt dan weer dat alles tiptop in orde en geregeld is. Samen zorgen we ervoor dat je bij Festilux een hele fijne vakantie gaat beleven.

over ons

Visie

Onze kijk op een zorgeloze vakantie voor ouders én kinderen

Als ouders met kleine kinderen weten we als geen ander wat een fijne vakantie voor kinderen én voor ouders kan zijn. Met Festilux geven wij daar op onze manier vorm aan. Natuurlijk heb je als ouder een fijne vakantie als je kinderen het naar hun zin hebben. Maar als ouder is het ook fijn om te kunnen ontspannen en tot rust te komen. Op verschillende manieren geven we hier vorm aan. Dat kan zijn door kleine uitstapjes met de kinderen op het terrein van Festilux zodat jij je nog een keer kunt omdraaien in de morgen of
’s middags bijvoorbeeld kunt genieten van een lokaal wijntje met een goed boek zonder “aan” te hoeven staan.

Mark en Marleen in actie tijdens een wijnproeverij

Festilux

Luxe camperen in een festivalsfeertje

Festi wat? Festilux! Voeg Festival en luxe aan elkaar en dan krijg je Festilux. Ooit bedacht na een lekker flesje wijn zegt de naam van ons kleine vakantieparkje precies aan waar we voor staan. Als liefhebbers van muziekfestivals wilden we dit thema laten terugkomen in ons vakantieparkje. In onze tenten ontbreekt het niet aan luxe en comfort. Voeg daar lekker eten en drinken aan toe en dan is het plaatje compleet.

Festilux safaritent met einen sanitair

Volledig ingerichte safaritenten met eigen sanitair

Festilux ontspannen en genieten

Ontspannen en genieten in een gezellig festival-sfeertje

Festilux activiteiten omgeving

Ontdek alle activiteiten in de prachtige omgeving