Verblijf in één van onze luxe safaritenten

Hier bij Festilux geven we onze gasten graag het festivalgevoel. Elke luxe safaritent heeft een eigen unieke inrichting en karakter van de gaafste of bijzondere festivals op onze planeet.  Als je kiest voor Festilux dan kies je voor een ontspannen glamping ervaren op een kleinschalig park in het midden van Frankrijk op twee uur onder Parijs.

Glamping op z'n best

In de tenten ontbreekt het aan niets. Van goede bedden met hotellinnen, een eigen grote privé badkamer en toilet, een ingerichte keuken tot een prettige sfeer met ruimte voor de kleintjes zoals een speelhoek en een eigen slaapkamer. Het is mogelijk een safaritent te huren voor kleine gezinnen en voor grote gezinnen of waarbij vriendjes en vriendinnetjes meekomen. Geen festival zonder muziek. Daarom heeft elke tent een speelbaar muziekinstrument. Voor ’s avonds bij het kampvuur.

Beddengoed en handdoeken kun je thuislaten. Je bedje is bij aankomst opgemaakt en een stapel frisse handdoeken ligt voor je klaar. S’morgens schuif je aan voor een luxe ontbijt. Elke morgen, dat is inbegrepen. Familieleden met 4 poten kunnen we helaas niet toelaten.

Luxe safaritent Glastonbury

Safaritent Werchter

Onze nieuwste aanwinst, nou ja, we zijn aan het bouwen. Onze eerste safaritent met badkamer in de tent. Klaar voor 2024. Deze tent is hetzelfde model als de Glastonbury, maar met een andere indeling. Vandaar de illustratieve foto.

Details bekijken

safaritent Burning Man van buiten

Safaritent Burning Man

Nieuw in 2023. De Burning Man safaritent heeft ruimte voor maximaal 6 personen. Boek deze tent voor een heerlijke vakantie in Frankrijk.

Details bekijken

Luxe safaritent Glastonbury

Safaritent Glastonbury

De Glastonbury safaritent heeft ruimte voor maximaal 5 personen. Huur deze tent voor een heerlijke luxe vakantie in Frankrijk.

Details bekijken

Safaritent Rock in Rio heeft zicht op het bos

Safaritent Rock in Rio

Nieuw in 2023. De Rock In Rio safaritent heeft ruimte voor maximaal 4 personen. Boek deze tent voor een heerlijke vakantie in Frankrijk.

Details bekijken

Voorzijde Kokua safaritent

Safaritent Kokua

De Kokua safaritent heeft ruimte voor 5 personen, en is de ruimste tent op Festilux.

Details bekijken

Festilux safaritent met einen sanitair

Volledig ingerichte safaritenten met eigen sanitair

Festilux ontspannen en genieten

Ontspannen en genieten in een gezellig festival-sfeertje

Festilux activiteiten omgeving

Ontdek alle activiteiten in de prachtige omgeving