Activiteiten

Geen Festilux zonder activiteiten. Gedurende het gehele hoogseizoen organiseren we verschillende activiteiten voor ouders en kinderen.

Heerlijk eten en drinken

Heerlijk genieten van goed eten en drinken

Elke week organiseren we verschillende activiteiten zodat je heerlijk kunt genieten van eten en drinken zonder dat je zelf in een pan hoeft te roeren.

Wat te denken van een wijnproeverij met de beste wijnen uit Chablis, Sancerre en Pouilly sur Loire? Daarbij serveren we het lekkerste comfort food dat het beste past bij de geserveerde wijn. Ben je wat minder van de wijn? Dan is de BBB misschien wat voor jou. De Bourgondische Bier en Burger avond wel te verstaan. We trappen de avond af met het proeven van een aantal lekkere lokale bieren en maken voor jou ter plekke een heerlijke burger van lokaal biologisch vlees. We hebben ook een vegetarische variant. Voor kinderen maken we tijdens de wijnproeverij en de BBB een gezonde, en lekkere maaltijd met een heerlijke en natuurlijk alcoholvrije cocktail.

Speciaal voor kinderen organiseren we een Fête Des Crêpes. Aan het eind van de dag halen we de kinderen op met speciaal vervoer en laten ze lekker los gaan met pannenkoeken. Natuurlijk ontbreekt een ijskoud toetje niet. Tijdens het Fête Des Crêpes maken we voor volwassen een heerlijke boeuf de Bourguignon. Liever geen vlees? geen punt. We maken een heerlijke vegetarische variant.

Wat dacht je van een kinderontbijt? We halen dan alle kinderen op en nemen ze mee voor een heerlijk gezond ontbijt. Daarna zetten we kleurpotloden op tafel. Kun je je zelf nog een keer omdraaien. Desgewenst komen we ontbijt op bed brengen. Ondertussen houden wij je kinderen wel bezig.

Activiteiten voor kinderen

Elke week toffe activiteiten voor kinderen

In de maanden juni, juli, augustus en september is er van alles te doen voor de allerkleinsten. 

2 keer in de week lezen we s’avonds de leukste verhaaltjes voor in de tent op het grote veld. Zo kunnen de kleinsten na een drukke dag weer lekker tot rust komen voor het slapen gaan.

Verder organiseren we een spannende tocht in het grote bos. Ga mee op avontuur en ontdek de dieren die hier in het bos leven.

Een dansfeestje kan niet ontbreken op Festilux. Speciaal voor kinderen organiseren we een disco avond met de hipste kindermuziek en gekleurd licht. Ook voor dansgrage volwassenen. Dorst gekregen? Pas de problem! Vul je eigen beker met een lekker drankje uit de tap.

Het zou zo maar kunnen dat we ter plekke ook nog andere leuke activiteiten organiseren. Daarover vertellen we je graag meer na aankomst.

We kunnen ons voorstellen dat je misschien meer wilt weten, neem gerust contact op!